wachtdienst

Voorschrift doorsturen

  1. Voorschrift uploaden
  2. Jouw gegevens
  3. Controleer je gegevens
  4. Bevestiging

Je kan een foto of een scan van je volledig voorschrift (incl barcode en tekst onderaan) hier uploaden. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, of wens je door te geven welk product je wil laten reserveren, dan kan je dat doorgeven via ons contactformulier.

Hoe werkt het?

  1. Vul uw gegevens in
  2. Beschrijf het gewenste product
  3. Klik op Verzenden
  4. Alles wordt beveiligd verstuurd
  5. We contacteren u binnen de 2 uur
  6. Wij leggen alles voor u klaar zoals gewenst: in de apotheek of in onze afhaalkluisjes of in onze automaat

Thuislevering

In bepaalde omstandigheden is men in de onmogelijkheid om zelf geneesmiddelen af te halen. In die gevallen wordt voorzien in een levering aan huis.

Onze service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, besteden we veel aandacht aan onze uitgebreide voorraad. Indien een product niet voorradig is, kan het meestal de dag zelf nog verkregen worden. Bestellingen vóór 11:30, zijn beschikbaar vanaf 14:30; bestellingen vóór 16:00, zijn beschikbaar vanaf 18:30. Zaterdagbestellingen vóór 10:00, zijn de dag zelf vanaf 12:00 beschikbaar.

Wanneer bepaalde medicijnen moeilijk te verkrijgen zijn of indien u op zoek bent naar bepaalde producten (binnen – of buitenland) doen wij steeds onze uiterste best u deze te bezorgen. Hier kan u de  artsenverklaring  downloaden.